Kат.номер: W31660
В наличност
Срок на годност: 01.02.2021
Бърза връзка:

БИОДЕРМА ХИДРАБИО МАСКА / BIODERMA HYDRABIO MASQUE интензивна хидратираща маска 75мл

Описание

БИОДЕРМА ХИДРАБИО МАСКА / BIODERMA HYDRABIO MASQUE е интензивна хидратираща маска, предназначена за дехидратирана чувствителна кожа. Незабавно усещане за интензивна хидратация на кожата на лицето. Лека и нежна текстура. 

Всеки ден замърсяването, стресът и студът нарушават клетъчната дейност на кожата. В резултат на това тя се дехидратира, създава се усещане за опънатост и дискомфорт и може да прояви признаци на дехидратация. Hydrabio Creme Gommante е първата нежно хидратираща* ексфолираща грижа с AQUAGENIUM™**. Иновация от BIODERMA, този патентован биологичен комплекс стимулира клетъчните сили на кожата, действа в дълбочина като активира отново естествения процес на хидратиране на кожата и способства за задържане на вода в повърхностните ѝ слоеве като по този начин възстановява кожния баланс. Почистена в дълбочина, кожата възстановява своя комфорт, еластичност и блясък. Този продукт съдържа патентован естествен комплекс D.A.F.***.
* Хидрaтация на горните слоеве на епидерми­са.
** Aquagenium™: Патент на BIODERMA.
*** D.A.F.: Подобрена дерматолoгична формула.

Хипоалергенен. Некомедонен.

Приложение:
За най-добър резултат използвайте Hydrabio Mask всеки ден през първата седмица, а след това 1 или 2 пъти в седмицата. Нанесете тънък слой от Hydrabio Mask върху лицето и шията, след като сте почистили с Hydrabio H20 и тонизирали с Hydrabio Tonique. Оставете да действа 10 минути, след което отстранете останалото количество с памучен тампон.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

29,80 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.