Kат.номер: 51348
В наличност
Срок на годност: 31.01.2021
Бърза връзка:

БИОДЕРМА Хидрабио Мицеларна вода 250мл + подарък почистващи тампони за грим

Описание

БИОДЕРМА ХИДРАБИО H2O / BIODERMA HYDRABIO H2O е почистваща мицеларна вода, която стимулира задържането на влагата в кожата, предназначена за дехидратирана чувствителна кожа. Отстранява грима от лицето и очите. Успокоява, почиства и хидратира. Запазва кожния баланс. За лице и околоочен контур. Hydrabio H2O е първият почистващ и хидратиращ мицеларен разтвор с AQUAGENIUM™*. Иновация от BIODERMA, този патентован комплекс активира естествения процес на хидратиране на кожата и запазва необходимото за нейния баланс количество вода. Мицелите, съдържащи се във формулата, почистват кожата и отстраняват грима от лицето и очите. Патентованият естествен комплекс D.A.F.** повишава прага на поносимост на кожата. Hydrabio H2O прави кожата мека, възвръща комфорта и блясъка ѝ. Отлична поносимост на кожата и околоочния контур.
* AQUAGENIUM™: Патент на BIODERMA
** D.A.F.: Подобрена дерматилогична формула

Хипоалергенен. Некомедонен.

Приложение:
Сутрин и/или вечер – всеки ден. Напоете памучен тампон с Hydrabio H2O. Почистете лицето и очите и/или премахнете грима. Повтаряйте това действие, докато памучният тампон не остане чист.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

21,95 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.