Kат.номер: W51303
В наличност
Срок на годност: 30.06.2021
Бърза връзка:

ГАЛЕНИК ПЮРЕТ СЮБЛИМ ФЛУИД ПЕРФЕКТЕН МАТ / GALENIC PURETE SUBLIME MATTIFYING FLUID матиращ флуид осигурява хидратация на кожата 40мл

Описание

ГАЛЕНИК ПЮРЕТ СЮБЛИМ ФЛУИД ПЕРФЕКТЕН МАТ / GALENIC PURETE SUBLIME  MATTIFYING FLUID предотвратява нежелания блясък на кожата през целия ден и осигурява хидратираща грижа. Предлага се под формата на много лек крем в текстурата на флуид, който оставя ефирен пудрен воал върху кожата, с кристална свежест и зелени искрящи нотки, обгърнати в нежен букет от портокалови цветове и жасмин. Като се има предвид, че съчетанието на гранитна вода от Пиренеите с цинк е с голяма концентрация на нестабилни и несъвместими помежду си минерали, производителят използва технология на формулиране с хелатиране. Тя позволява да бъде запазен потенциала на активните агенти чрез създаването на високо концентриран комплекс, с изключителен стабилитет и интензитет.

Нанесете сутрин и/или вечер на лицето. Избягвайте контакт с очите.


Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

50,90 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.