Kат.номер: W49153
В наличност
Срок на годност: 30.09.2021
Бърза връзка:

УРИАЖ ХИСЕАК ГРИЖА ЗА ИЗСУШЕНА ОТ ТЕРАПИИ КОЖА / URIAGE HYSÉAC R грижа за изсушена от терапии кожа за мазна кожа с несъвършенства 40мл

Описание

УРИАЖ ХИСЕАК ГРИЖА ЗА ИЗСУШЕНА ОТ ТЕРАПИИ КОЖА / URIAGE HYSÉAC R е перфектният съюзник за изтощена от терапии кожа, възвръщащ моментално дълготрайния й комфорт. Незабавно успокоява. Неговата формула, обогатена с TLR2 REGUL (патент на Uriage) и екстракт от цветовете на кактус, гарантира бързо и продължително успокояване на кожата  и  незабавен комфорт. Възстановява кожната бариера: с патентован комплекс Cerasterol-2F, този продукт помага за възстановяването на кожната бариера, с изключителна толерантност към естествената физиология. Активните съставки осигуряват дълготрайна хидратация. Съдържа: Термална вода Uriage, Cerasterol-2F, TLR2-REGUL, екстракт от плодовете на кактус.

Хипоалергенен. Некомедоногенен. Без мазни съставки.

Приложение:

Нанасяйте сутрин и/или вечер върху напълно почистена и подсушена кожа. Избягвайте контакт с очите. Тестван върху кожа, склонна към акне. За ежедневна употреба.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

31,20 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.