Kат.номер: ST23360
В наличност
Срок на годност: 31.07.2022
Бърза връзка:

ВИШИ НОРМАДЕРМ МИЦЕЛАРЕН ЛОСИОН / VICHY NORMADERM MICELLAR LOTION за проблемна и чувствителна кожа мицеларен лосион 200мл

Описание

ВИШИ НОРМАДЕРМ МИЦЕЛАРЕН ЛОСИОН / VICHY NORMADERM MICELLAR LOTION е създаден специално за проблемна и чувствителна кожа, склонна към акне и омазняване. Съдържа почистващи мицели привличат, захващат и премахват частиците от грим и замърсявания и цинков пидолат с антибактериално и пречистващо действие, изключително щадящ към кожата и очите, както и глицерин с хидратиращо действие. Чувствителната кожа е деликатно почистена, без усещане за опъване и дискомфорт. Нежно почистена, чувствителната кожа е напълно пречистена от замърсявания, без опъване и дискомфорт.
Употреба:
Нансяйте с памучен тампон:
- Почистете с движение от центъра на лицето навън, за да премахнете всички замърсявания.
- Покрийте очите с напоени памучни тампони и леко притиснете, за да навлажните кожата. Отстранете грима с леко натискане върху миглите в посока навън. Без отмиване.
Безопасност
БЕЗ ПАРАБЕНИ и без алкохол, хипоалергенна формула, тествана върху чувствителна кожа и очи.
Формулата няма нужда от отмиване, изключително нежна и толерантна към чувствителната кожа.
Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

21,02 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти