-30%Отстъпка -30%Отстъпка
Kат.номер: 50242
В наличност
Срок на годност: 31.10.2022
Бърза връзка:

ГАЛЕНИК ПЮРЕТ СЮБЛИМ Почистващ гел, подходящ за всяка кожа 150мл

Описание

ГАЛЕНИК ПЮРЕТ СЮБЛИМ ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ / GALENIC PURETE SUBLIME CLEANSING GEL почистващ гел, който премахва замърсяванията и грима от кожата. Текстурата му е под формата на кристално-свеж гел, със зелени искрящи нотки, обгърнати в нежен букет от портокалови цветове и жасмин. Като се има предвид, че комбинацията на гранитна вода от Пиренеите с цинк е с висока концентрация на нестабилни и несъвместими помежду си минерали, производителят използва технология на формулиране, наречена хелатиране. Тя дава възможност да бъде съхранен потенциала на активните агенти, чрез създаването на високо концентриран комплекс, с изключителен стабилитет и интензитет.

Нанесете сутрин и/или вечер върху навлажнена кожа. Образувайте пяна, като се концентрирате върху челото, носа и брадичката. Изплакнете с хладка вода. Изплакнете в случай на контакт с очите.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи

19,91 лв.
Стара цена: 28,45 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.