Kат.номер: W51294
В наличност
Срок на годност: 01.05.2021
Бърза връзка:

ГАЛЕНИК ПЮР СВЕЖ ЛОСИОН ТОНИК / GALENIC PUR REFRESHING TONER тонизираща и ежедневна грижа за лице тоник 200мл

Описание

ГАЛЕНИК ПЮР СВЕЖ ЛОСИОН ТОНИК / GALENIC PUR REFRESHING TONER представлява нежен тоник за лице, който освежава и тонизира повърхностните слоеве на кожата. Прозрачен, свеж и хидратиращ, тоникът на Галеник е прекрасен завършек за дегримирането като отстранява нежно всяка следа от замърсяване. Мощната ѝ почистваща формула съдържа амазонска ункария, хидратиращи гликоли и успокояващ и омекотяващ алфа бизаболол, които нежно премахват нечистотиите по кожата и оставят кожата хидратирана и мека. Продуктът притежава нежна и лека текстура с аромат на свежи нотки на бели цветове, жасмин и момина сълза. След почистване с тоника, кожата е чиста, свежа и копринено мека.

Нанесете върху памучен тампон и почистете. Тонизирайте лицето - сутрин и вечер след употреба на тоалетно мляко или почистване на лицето и измиващ продукт.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

26,55 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти