Kат.номер: W49537
Срок на годност: 30.12.2020
Бърза връзка:

ВИШИ ТЕЙНТ ИДЕАЛ 15 SPF20 / VICHY TEINT IDEAL DOUNDATION FLUID IVORY фон дьо тен флуид за нормална кожа цвят слонова кост 30мл

Описание

ВИШИ ТЕЙНТ ИДЕАЛ 15 SPF20 / VICHY TEINT IDEAL DOUNDATION FLUID IVORY  е предназначен за нормала и смесена кожа, се грижи за красотата на лицето, изравнявайки тена мигновено и правейки кожата по-красива ден след ден. Технологията "Течна светлина", флуидна текстура с фини озаряващи частици, равномерно отразява светлината от повърхността на кожата, осигурявайки естествено покритие без ефект на маска. Коригиращият комплекс от Витамини С и Е, заедно с витализиращ агент за възстановяване на кожата с антиоксидантно и противостареещо действие правят кожата все по-гладка ден след ден.  Продуктът е обогатен с термална вода Vichy, не съдържа парабени. и е подходящ за чувствителна кожа. Vichy Teint Ideal Foundation Fluid доставя 14-часово устойчиво средно покритие, за естествен, равен и сияен тен със сатенен завършек.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

38,00 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.