Kат.номер: 50239
В наличност
Срок на годност: 31.12.2024
Бърза връзка:

ГАЛЕНИК АКВА ИНФИНИ Хидратиращ лосион 200мл

Описание

Хидратиращ лосион за лице, който дарява кожата с интензивна свежест, хидратация и копринена мекота и я подготвя за последващите ежедневни грижи.

  • Свежа текстура, с флорални нотки на лотос и божур над воал от мускус и кехлибар, която нежно въвежда кожата за всички последващи грижи за нея.
  • Иновативната формула на лосиона съдържа розата на Ерихон, която може да се открие в мексиканската пустиня на Чихуахуа. Тя се изпълва с утринната роса, за да оцелее при екстремните температури в пустинята.
  • Това растение на прераждането притежава изключителната способност да консервира уловената влага от заобикалящата външна среда в сърцето на клетките си, благодарение на порести протеини.
  • Лосионът притежава хиалуронова киселина и желиращи полимери, които спомагат за хидратацията на кожата, като съхраняват водата в нея. След употребата на лосиона кожата е добре стегната и сияйна. За по-ефикасни резултати използвайте в комбинация с крем за лице от същата серия.

Начин на употреба: Нанасяйте сутрин или вечер на лицето и шията директно без да използвате тампон след като го почистите.

Разгледайте цялата гама продукти хидратация от серията AQUA INFINI на GАLENIC, които предлагаме в онлайн аптека mypharmacy.bg!

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

56,30 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.