Kат.номер: W52079
В наличност
Срок на годност: 28.02.2022
Бърза връзка:

А-ДЕРМА ПРИМАЛБА БЕБЕ КОМПЛЕКТ ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ 200мл + КРЕМ ПРИ СМЯНА НА ПЕЛЕНИ 100мл + ПОДАРЪК НЕЖЕН КРЕМ КОКОН 50мл

Описание

А-дерма Прималба Бебе А-Дерма е нежен почистващ гел 2 в 1 създаден за деликатната бебешката коса и тяло, който не изсушава. Формулата на гела се състои от специално подбрани съставки, които осигуряват безобидна и ефективна грижа. Защитава хидролипидния филм и има нежна измиваща основа без сапун. Текстурата му е кремообразна и образува фина пияна. Гелът е деликатнио ароматизиран.

Начин на употреба:Разпенете малко количество от продукта между дланите и нанесете на навлажнените кожа и коса, след което изплакнете.

А-ДЕРМА ПРИМАЛБА КРЕМ ПРИ СМЯНА НА ПЕЛЕНИ / A-DERMA PRIMALBA CRÈME DE CHANGE предназначен за намаляване на зачервяването и успокояване на седалището. Primalba крем при смяна на пелени е създаден в унисон с условията на Харта за дермо-педиатрична сигурност A-Derma, както и останалите продукти на сериите Primalba Bébé и Primalba Nourrisson. Синергично допълващите се Цинков оксид, Меден и Цинков сулфат осигуряват предотвратяване на бактериално развитие и бариерни свойства на Primalba Крем при смяна на пелени.

Нанесете плътен слой при всеки тоалет на седалището и смяна на пелените на бебето, особено при видими зачервявания. След успокояване на зоната се препоръчва употребата като ежедневна профилактика.

Ежедневна хидратираща и защитаваща грижа за деликатната бебешка кожа. 

Особено приятна на допир текстура: мека, копринена и с деликатен аромат

Хидратира и защитава

Хидратира и нежно "глези" бебешката кожа

Нанасяйте всеки ден на чиста и подсушена кожа. Преди да започнете с масажа, вземете малко количество от крема и го затоплете между дланите си. За лице и тяло.

СЪСТАВКИ

Екстракт от Кълнове от Овес Rhealba® → Успокоява кожата

Емулгиращи течни кристали → Дълготрайна хидратация, копринено усещане

Глицерин → Хидратира горните слоеве на кожата

"Хидратирането и защитата на деликатната кожа на вашето бебе са особено важни. Използвайте подходящ продукт за грижа всеки ден."

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

34,70 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.