-15%Отстъпка -15%Отстъпка
Kат.номер: W51654
В наличност
Срок на годност: 30.09.2020
Бърза връзка:

АВЕН ИСТЕАЛ ЕМУЛСИЯ 30мл + ИСТЕАЛ КРЕМ ЗА ОЧИ И УСТНИ 15мл КОМПЛЕКТ

Описание

СЕРИЯ YSTHÉAL Грижи, които предотвратяват и коригират признаците на стареене на кожата, причинени основно от UV-лъчите: бръчки, бръчици, загуба на стегнатост, тонус и блясък. Авен Истеал Емулсия против бръчки съхранява младежкия вид на кожата, благодарение на уникална и патентована** комбинация от съставки :

  • РЕТИНАЛДЕХИД, референтна анти-ейдж активна съставка с ефикасност против бръчки, клинично доказана под дерматологичен контрол, усилва клетъчната активност на кожата.
  • G.G.О. потенцира ефикасността на Ретиналдехида за подсилено действие против бръчки и защитава еластичния капитал на кожата за по-тонизирана и уплътнена кожа.
  • ПРЕ-ТОКОФЕРИЛ, мощен антиоксидант, образува защита срещу вредното влияние на свободните радикали.
  • ТЕРМАЛНАТА ВОДА AVÈNE, успокояваща и антииритативна, осигурява на вашата кожа мигновено усещане за комфорт. Бръчките са изгладени, кожата е уплътнена, тенът е бляскав.  

Кожата е изгладена, бръчките и фините линии – видимо намалени. По-гладка и по-плътна, кожата възвръща своя тонус, еластичност и блясък. С лека флуидна текстура с богато съдържание на
Термална вода Avène, YsthéАl Емулсия против бръчки Нощна грижа, е подходящ
за нормална към смесена кожа, като й доставя комфорт, еластичност и мекота.
Добрата толерантност е тествана върху чувствителна кожа.
*In vitro тест на съставките.
**3 заявени патента

Начин на употреба: Нанася се вечер върху лицето и шията. Предварително почистете и разгримирайте лицето и шията. За равномерно нанасяне, вземете крем с големината на лешник на върха на пръстите си и го нанесете на бузите, челото и шията с цялата повърхност на пръстите. Разнесете от вътре навън върху лицето и от долу нагоре.

YSTHÉAL КОНТУР ОЧИ И УСТНИ 

Предотвратява* и коригира признаците на стареене на кожата, причинени основно от UV-лъчите: бръчки и бръчици в областта на околоочния контур и около устните (особено мимическите бръчки), загуба на стегнатост, тонус и блясък.YsthéAL Контур очи и устни съхранява младежкия вид на кожата, благодарение на уникална и патентована** комбинация от съставки:
РЕТИНАЛДЕХИД, референтна анти-ейдж съставка с ефикасност против бръчки, клинично доказана под дерматологичен контрол, усилва клетъчната активност на кожата.
G.G.О. потенцира ефикасността на Ретиналдехида за подсилено действие против бръчки и защитава еластичния капитал на кожата за по-тонизирана и уплътнена кожа.
ПРЕ-ТОКОФЕРИЛ, мощен антиоксидант, образува защита срещу вредното влияние на свободните радикали.
ТЕРМАЛНАТА ВОДА AVÈNE, успокояваща и антииритативна, осигурява на вашата кожа мигновено усещане за комфорт. Бръчките са изгладени, кожата е уплътнена, тенът е бляскав.  
*In vitro тест на съставките.
**Заявени патента

Начин на употреба Нанесете Контур очи и устни в зоните с леко потупване. Предварително почистете и разгримирайте лицето.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи

 

 

 

57,29 лв.
Стара цена: 67,40 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.