Kат.номер: W51724
Срок на годност: 28.02.2021
Бърза връзка:

АВЕН ФИЗИОЛИФТ Грижа за околоочния контур, торбички и тъмни кръгове крем 15мл

Описание

АВЕН ФИЗИОЛИФТ ГРИЖА ЗА ОКОЛООЧНИЯ КОНТУР / AVENE PHYSIOLIFT YEUX  пртедставлява крем против бръчки за околоочен контур с флакон с безвъздушен дозатор, който мигновено заличава бръчките и възвръща стегнатостта на кожата около очите, намалява торбичките и тъмните кръгове. Кремът е особено адаптиран за крехката кожа на околоочния контур. Продуктът се ползва от допълващото се действие на AscofillineTM, Моно-Олигомери на Хиалуроновата Киселина и Ретиналдехид. Използвайки крема, кожата е заредена с колаген и хиалуронова киселина и по този начин е хидратирана в дълбочина през целия ден. Благодарение на тонизиращото действие на Декстран сулфат, торбичките и тъмните кръгове намаляват постепенно, а термална вода Avène успокоява кожата. Оригинална текстура на крема, тип "пластир", освобождава активни съставки през цялата нощ, без риск от придвижването им към очите. Добрата толерантност е тествана на чувствителна кожа. Много добра очна поносимост и без аромат.

Нанасяйте продукта вечер, като леко потупвате в зоната на околоочния контур, като акцентирате на бръчиците "пачи крак"  и приглаждате под дъгата на веждите.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентнитe органи.

63,75 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.