Kат.номер: W51653
Срок на годност: 30.09.2020
Бърза връзка:

АВЕН ИСТЕАЛ КОНТУР ЗА ОЧИ И УСТНИ / AVENE YSTHEAL CONTOUR DES YEUX ET DES LEVRES контур за очи и устни, подходящ за всеки тип кожа, включително и чувствителна крем 15мл

Описание

АВЕН ИСТЕАЛ КОНТУР ЗА ОЧИ И УСТНИ / AVENE YSTHEAL CONTOUR DES YEUX ET DES LEVRES е предназначен при бръчки и бръчици в областта на околоочния контур и около устните, за всеки тип кожа, включително и чувствителна. Неговата добра толерантност е тествана на чувствителна кожа. Фината и топяща се текстура е адаптирана за най-деликатните зони на лицето. Предотвратява и коригира признаците на стареене на кожата, причинени основно от UV-лъчите: бръчки и бръчици в областта на околоочния контур и около устните (особено мимическите бръчки), загуба на стегнатост, тонус и блясък. Това е крем за очен контур и устни, предназначен за всеки тип кожа, включително и чувствителна, при бръчки и бръчици в областта на околоочния контур и около устните, който има фина и нежна текстура, която предотвратява стареенето около най-деликатните зони на лицето. Продуктът коригира признаците на стареене на кожата, причинени основно от UV-лъчите: бръчки и бръчици в областта на околоочния контур и около устните (особено мимическите бръчки), справя се ефективно със загубата на стегнатост, тонус и блясък, правейки кожата сияйна и  отново млада.

Демакиирайте и почистете лицето преди употреба. Нанесете Контур очи и устни в зоните с леко потупване. Предварително почистете и разгримирайте лицето.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентнитe органи.

53,75 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.