Kат.номер: 51197
В наличност
Срок на годност: 30.09.2023
Бърза връзка:

ГАЛЕНИК БЮТЕ ДЕ РЕГАРД Крио крем за очи 15мл

Описание

Пробудете красотата на вашият поглед с трио от активни съставки, селектирани заради съвършената си толерантност, с ефикасност активирана от охлаждане и масаж. Мулти-коригиращ серум, който казва сбогом на бръчки, торбички и тъмни кръгове.

  • неговото SOS въздействие върху всички признаци на стареене в зоната на околоочния контур: бръчки, торбички и тъмни кръгове
  • неговата текстура с ефект на ледено кубче, активиран чрез охлаждане за пробуждане на вашият поглед
  • неговият ергономичен накрайник, идеален за масаж
  • неговата висока толерантност

Основна активна съставка:

"ANTI-AGE ТРИО ЗА ОКОЛО ОЧИ", трио от есенциални активни агенти за борба с признаците на стареене, селектирани заради високата им толерантност и ефикасност:
- хиалуронова киселина за изпълване на бръчки 
- декстран сулфат за редуциране на торбички
- vitamin B3 за редуциране на тъмни кръгове.

Комплиментни активни съставки: 
- Оптически камуфлаж-агенти за мигновени резултати: те улавят светлината, докато прикриват едновременно тъмни кръгове и бръчки в зоната на околоочния контур.

Композицията: 
За да подсили ефикасността на активните съставки в зоната на околоочния контур, Майсторът-моделиер на формули почерпи вдъхновение от две древни женски разкрасяващи тайни: охлаждане и масаж. Той изобрети една изключителна структура на формула, наречена ICE PILLOW™,ЛЕДЕНА ПОДПЛЪНКА. Една същинска "подплънка от лед” , активирана от охлаждане и масаж, тази уникална стурктура на формулата е изградена от акватична гелообразна фаза, която предоставя троен ефект:
1. Удължен “охлаждащ ефект ” при нанасяне.
2. Структура-подплънка, която позволява масаж в деликатната зона около очите.
3. Поетапно освобождаване на активните съставки в сърцето на клетките в зоната на околоочния контур.

Формула, която усещате върху кожата си като нежно разтапящо се кубче лед, с деликатни флорални нотки на бели цветя, чиито интензитет биват подсилени от охлаждането.

НАЧИН НА ПОЛЗВАНЕ:

Нанасяйте Beauté du Regard като използвате апликатора, в посока винаги от вътрешния към външния ъгъл на окото, за да отнемете подпухналост и да стимулирате микроциркулацията на кожата.

Притиснете в 5 акупресурни точки в зоната на околочния контур за редуциране на торбички и тъмни кръгове.
Избягвайте контакт с очите.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

83,78 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.