Kат.номер: 51310
В наличност
Срок на годност: 30.07.2022
Бърза връзка:

НУКС НУКСУРИАНС ДНЕВЕН КРЕМ за суха кожа 50мл + Нуксурианс околоочен крем 15мл КОМПЛЕКТ

Описание

НУКС НУКСУРИАНС УЛТРА интензивно регенерира кожата, като подхранва и хидратира в дълбочина, видимо изглажда бръчките и фините линии, стяга контура на лицето, възстановява еластичността, благодарение на революционната формула с Би-флорални клетки. Само за 28 дни кожата е подмладена, гладка и уплътнена, а естественият й блясък е съживен. Контурът на лицето е оформен, а чертите – повдигнати, коригира дори и най-дълбоките бръчки. В процеса на стареене се забелязва значително намаляване регенерацията на основните кожни клетки. За първи път лаборатории Nuxe разработват Би-флорални клетки (активни молекули от ценен цвят шафран, капсуловани в клетка от бугенвилия), иновативна активна молекула с таргетирано продължително действие. Истинска революция, стимулираща производството на нови основни клетки, възстановяващи структурата на кожата. Кремът е с 94.1% натурални съставки. Ползвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място.  Начин на употреба: сутрин, върху добре почистена кожа на лицето, шията и деколтето. За по-добри резултати използвайте след Nuxe Nuxuriance Ultra Серум.

НУКС НУКСУРИАНС УЛТРА ЗА ОКОЛО ОЧИ И УСТНИ видимо изглажда бръчките и фините линии, стяга кожата, като редуцира подпухналостта и изсветлява тъмните кръгове, благодарение на революционната формула с Би-флорални клетки. Погледът е озарен, а тенът - сияен и равномерен. Nuxe Nuxuriance Ultra Eye and Lip Contour Global Anti-aging Cream е подходящ за нормална и смесена кожа. В процеса на стареене се забелязва значително намаляване регенерацията на основните кожни клетки. За първи път лаборатории Nuxe разработват Би-флорални клетки (активни молекули от ценен цвят шафран, капсуловани в клетка от бугенвилия), иновативна активна молекула с таргетирано продължително действие. Истинска революция, стимулираща производството на нови основни клетки, възстановяващи структурата на кожата. Ползвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

Нанaсяйте Nuxuriance Ultra Eye and Lip Contour сутрин и/или вечер върху кожата около очите и устните.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

81,95 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.