Kат.номер: W49267
В наличност
Срок на годност: 03.08.2021
Бърза връзка:

НУКС МАРВЕЯНС ОКОЛООЧЕН КРЕМ / NUXE MERVEILLANCE EXPERT LIFTING EYE CREAM запълва бръчките и редуцира тъмните кръгове и подпухналостта крем 15мл

Описание

НУКС МАРВЕЯНС ОКОЛООЧЕН КРЕМ / NUXE MERVEILLANCE EXPERT LIFTING EYE CREAM е подходящ за всеки тип кожа, който постепенно изглажда дълбоките бръчки, премахва тъмните кръгове, същевременно прибира торбичките и повдига кожата, интензивно хидратира, подхранва и възтановява тонуса, придава отпочинал, свеж и младежки вид. С висока концентрация на формулата Daylily Oléoactif и растителен кофеин, продуктът ефективно се бори с дълбоките бръчки в зоната около очите и противодейства на загубата на тонус. Сенките са заличени, а торбичките са видимо прибрани. Ползвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

Нанасяйте крема сутрин и / или вечер върху околоочния контур.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

43,50 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.