Kат.номер: W52014
В наличност
Срок на годност: 01.05.2022
Бърза връзка:

НУКС НУКСЕЛЕНС ПОДМЛАДЯВАЩ ОКОЛООЧЕН КРЕМ / NUXE NUXELLENCE EYES ANTI-AGING CARE ефективно запълва фините линии и подчертава контура крем 15мл

Описание

НУКС НУКСЕЛЕНС ПОДМЛАДЯВАЩ ОКОЛООЧЕН КРЕМ / NUXE NUXELLENCE EYES ANTI-AGING CARE запазва младежкия вид на деликатната зона около очите, поддържайки я гладка, еластична и озарена. Nuxellence® Eye Area Anti-aging Product е с формула, която съдържа екстракт от пасифлора и натурална хиалуронова киселина, които спомагат за поддържането на оптимални нива на енергия в клетките, за по-младежки вид и сияйна кожа около очите. Околоочния крем на Нукс притежава разкрасяваща и озаряваща текстура, която пасва на всички нюанси на кожата, в комбинация с охлаждащ апликатор от последно поколение, те помагат за редуциране на фините линии, зачервяванията и появата на тъмни кръгове. След употребата на крема зоната на околоочния контур е изгладена и озарена, тъмните кръгове и торбичките са премахнати, а бръчките и фините линии - коригирани. Всички признаци на умора са заличени, а околоочния контур е видимо подмладен.

Ползвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

Нанасяйте околоочния крем Nuxe Nuxellence сутрин и / или вечер в зоната около очите. Нарисувайте три точки с помощта на апликатора: една под извивката на веждата, една във вътрешния ъгъл на окото и една непосредствено под него. Загладете долния клепач с леки движения на апликатора в посока отвътре навън. Повторете върху горния клепач, обхващайки цялата арка на веждата, без да пропускате и зоната между веждите. Разнесете текстурата навън, чак до слепоочията, използвайки леки заглаждащи движения на апликатора.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

57,50 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.