Kат.номер: 49223
В наличност
Срок на годност: 31.03.2021
Бърза връзка:

НУКС НУКСУРИАНС УЛТРА ЗА ОКОЛО ОЧИ И УСТНИ / NUXE NUXURIANCE ULTRA EYE AND LIP CONTOUR глобална и всеобхватна анти-ейдж грижа за очи и устни крем 15мл

Описание

НУКС НУКСУРИАНС УЛТРА ЗА ОКОЛО ОЧИ И УСТНИ / NUXE NUXURIANCE ULTRA EYE AND LIP CONTOUR видимо изглажда бръчките и фините линии, стяга кожата, като редуцира подпухналостта и изсветлява тъмните кръгове, благодарение на революционната формула с Би-флорални клетки. Погледът е озарен, а тенът - сияен и равномерен. Nuxe Nuxuriance Ultra Eye and Lip Contour Global Anti-aging Cream е подходящ за нормална и смесена кожа. В процеса на стареене се забелязва значително намаляване регенерацията на основните кожни клетки. За първи път лаборатории Nuxe разработват Би-флорални клетки (активни молекули от ценен цвят шафран, капсуловани в клетка от бугенвилия), иновативна активна молекула с таргетирано продължително действие. Истинска революция, стимулираща производството на нови основни клетки, възстановяващи структурата на кожата. Ползвайте единствено за външна употреба. Избягвайте контакт с очите и използвайте преди изтичане на срока за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина.

Нанaсяйте Nuxuriance Ultra Eye and Lip Contour сутрин и/или вечер върху кожата около очите и устните.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

59,40 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.