Kат.номер: 50330
Срок на годност: 30.07.2019
Бърза връзка:

КЛОРАН BB КРЕМ КОНТУР ЗА ОЧИ С ЕКСТРАКТ ОТ СИНЯ МЕТЛИЧИНА / KLORANE BB EYE CREAM крем за около очите 15мл

Описание

КЛОРАН BB КРЕМ КОНТУР ЗА ОЧИ С ЕКСТРАКТ ОТ СИНЯ МЕТЛИЧИНА / KLORANE BB EYE CREAM се грижи за една от най-деликатните области на лицето. Недоспиване, умора, стрес влияят негативно на кожата около очите. Всичко това се изразява в торбички под очите, тъмни кръгове и бръчки, които не могат да бъдат прикрити и с най-скъпата козметика. КЛОРАН ВВ Крем контур за очи намалява признаците на умора, кожата е успокоена и освежена, а погледът светъл и сияен. Торбичките и бръчиците са видимо заличени. Специално разработена формула с вода от синя метличина със успокояващи свойства за деликатна и чувствителна кожа. КЛОРАН ВВ Крем контур за очи е с рол-он апликатор за удобство и лесна употреба. Хипоалергенната му формула до прави подходящ и за хора, носещи контактни лещи. Без парабени. Тестван под дерматологичен и офталмологичен контрол.

Начин на употреба:  Продуктът се нанася с три основни стъпки: На всяко око от вътрешния към външния ъгъл. С рол-он накрайника с леко притискане за стимулиране на микроциркулацията и нанасяне с рол-он накрайника от слепоочията към вътрешния ъгъл и обратно.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

22,35 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.