-10%Отстъпка -10%Отстъпка
Kат.номер: W50834
В наличност
Срок на годност: 01.01.2021
Бърза връзка:

А-ДЕРМА ЕКЗОМЕГА КОНТРОЛ ПРОМО ЕМОЛИЕНТНО СТЕРИЛНО МЛЯКО / A-DERMA EXOMEGA STERILE LAIT EMOLIENT за атопична кожа мляко 200мл

Описание

УСПОКОЯВАНЕ И НЕЖНОСТ ЗА АТОПИЧНАТА И МНОГО СУХА КОЖА EXOMEGA CONTROL отговаря на нуждите на сухата, склонна към атопия кожа, благодарение на действието си срещу разчесване и формулата, която може да се използва още от раждането. А-дерма екзомега представлява мляко за лице и тяло, което е специално създадено за атопичната и суха кожа, за да я подхрани, хидратира и да успокои иритациите. Френската компания A-Derma създава уникалното си мляко за лице и тяло, за да осигури специална грижа за хората от всички възрасти, които имат прекалено суха и чувствителна и взискателна кожа. Благодарение на уникалната си богата и флуидна текстура, която се нанася лесно и попива бързо в кожата, млякото хидратира кожата в дълбочина и запазва нейната естествена влага, като по този начин я запазва мека и й доставя усещане за комфорт. Атопичният дерматит или известен още като екзема е неприятно заболяване на кожата, което се характеризира със суха и раздразнена кожа, при която се наблюдава силен сърбеж, раздразнение и повишена чувствителност. Неприятното състояние няма открито лечение, но подходящата грижа може да облекчи симптомите. Формулата на Елсомега млякото за лице и тяло е със специални съставки, които осигуряват една ефективна и безвредна грижа дори за най-взискателната и чувствителна кожа. Активната съставка на млякото - Кълнове от Овес Rhealbа е със 100 % натурален произход и е култивирана в югозападна Франция, според нормите на Био Земеделието. Кълнове от Овес Rhealbа успокояват иритация на кожата и я регенерират. Филаксеринът, който е комбинация от есенциални мастни киселини Омега 6 и оригинална активна съставка, индуктор на филагри и Витамин В3 стимулира възстановяването на кожната бариера. Млякото за лице и тяло е с отлична толерантност при атопичната кожа и е тествано под дерматологичен контрол. Хипоалергенният продуктът е в стерилна опаковка с патентована система за затваряне и остава годен за употрена през целия период на ползване. Продуктът е без аромати, парабени или вещества с действие на консерванти, по този начин се намалява риска от алергични реакции.

Нанасяйте 2 пъти дневно върху кожата на лицето и тялото след почистване. Препоръчителна хигиена за атопична и много суха кожа – Екзомега почистващо олио в комбинация с Екзомега шампоан пяна.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

26,28 лв.
Стара цена: 29,20 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.