-10%Отстъпка -10%Отстъпка
Kат.номер: W52554
В наличност
Срок на годност: 30.11.2021
Бърза връзка:

А-ДЕРМА ЕКЗОМЕГА ПРОМО ЕМОЛИЕНТЕН ПЕНЕЩ СЕ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО / A-DERMA EXOMEGA GEL MOUSANT EMOLLIENT за много суха и атопичната кожа гел 200мл

Описание

Ежедневна хигиена-грижа за склонна към атопия и много суха кожа. Кърмачета, деца, възрастни. EXOMEGA CONTROL отговаря на нуждите на сухата, склонна към атопия кожа, благодарение на действието си срещу разчесване и формулата, която може да се използва още от раждането. Атопичният дерматит, или известен още като екзема е неприятно заболяване на кожата, което се характеризира със суха и раздразнена кожа, при която се наблюдава силен сърбеж, раздразнение и повишена чувствителност. Неприятното състояние няма открито лечение, но подходящата грижа може да облекчи симптомите. Поради тази причина козметичната компания, A-Derma създава гела за атопична кожа. Формулата на гела за атопична кожа се състои от прецизно подбрани съставки, които осигуряват ежедневна хигиенна грижа както за възрастни, така и за деца и бебета. Активните съставки - кълнове от овес Rhealba и глицерина успокоява кожата, облекчават раздразненията и я омекотяват. Филаксеринът, който е комбинация от 2 съставки, извлечени от масло от вечерна иглика, богато на Омега 6 мастни киселини, и пчелно млечице (10 хидроксидеценова киселина) създава естествена защита на кожата срещу изсушаване. Благодарение на нежната измиваща баса и ниското pH 5.5 на гела кожата е почистена, като същевременно с това е запазила естествената си хидратация. След употребата на гела оставате с чувство за свежест и комфорт.

Нанесете с леки масажни движения върху влажна кожа под душа и разпенете. Изплакнете и подсушете без да търкате. 

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

15,12 лв.
Стара цена: 16,80 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.