Kат.номер: W50532
В наличност
Срок на годност: 31.01.2021
Бърза връзка:

АВЕН ХИДРАНС ОПТИМАЛ ЛЕК КРЕМ SPF20 / АVENE HYDRANCE OPTIMALE LEGERE SPF20 за нормална към смесена чувствителна кожа крем 40

Описание

АВЕН ХИДРАНС ОПТИМАЛ ЛЕК КРЕМ SPF20 / АVENE HYDRANCE OPTIMALE LEGERE SPF20 представлява лек хидратиращ крем за нормална до смесена, чувствителна кожа, който я хидратира и защитава от слънцето. След нанясане кожата е матирана, с лек ефект на пудра и с усещане за мекота и комфорт през целия ден. Себоабсорбиращите капсули на крема намаляват себума и матират Вашия тен. Хидратиращите съставки улесняват проникването и разпространението на Термалната вода Avène в кожата и контролират неусетната загуба на вода. Фотозащитните съставки (SPF20) защитават кожата Ви от агресивното въздействие на слънцето, причина за преждевременното кожно стареене.Нанасяйте сутрин върху кожата на лицето и шията.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентнитe органи.

39,10 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.