Kат.номер: W54173
В наличност
Срок на годност: 30.11.2021
Бърза връзка:

АВЕН ТОЛЕРАНС ЕКСТРЕМ ЕМУЛСИЯ ДЕФИ / AVENE TOLERANCE EXTRIME EMULSION DEFI хидратираща и успокояваща грижа за чувствителна кожа емулсия 50мл

Описание

АВЕН ТОЛЕРАНС ЕКСТРЕМ ЕМУЛСИЯ ДЕФИ / AVENE TOLERANCE EXTRIME EMULSION DEFI представлява хидратираща емулсия за чувствителна кожа, която хидратира и успокоява в дълбочина, като я оставя гладка, мека и дълготрайно подхранена. Продуктът е подходящ за чувствителна кожа, за фюжън хидратиране с изключителен респект към нея. Термалната вода Avène успокоява и тонизира кожата. Avene Tolerance Extreme Emulsion има изключителното свойство да омекотява кожата на лицето и да го обгръща със защитен воал. Прецизно подбраните физио-съставки имитират до максимално възможна степен естествените съставки на кожата. Продукта е в специална стерилна туба и е с фина текстура за перфектно сливане с кожата.

Нанасяйте сутрин и вечер върху предварително почистени лице и шия.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентнитe органи.

32,30 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.