-20%Отстъпка -20%Отстъпка
Kат.номер: 51359
В наличност
Срок на годност: 01.12.2019
Бърза връзка:

БИОДЕРМА ФОТОДЕРМ НЮД ТАЧ МНОГО СВЕТЪЛ SPF 50+ АПЛИКАТОР / BIODERMA PHOTODERM NUDE TOUCH NATURAL COLOUR SPF 50+ слънцезащитен флуид много светъл цвят 40мл

Описание

БИОДЕРМА ФОТОДЕРМ НЮД ТАЧ МНОГО СВЕТЪЛ SPF 50+ / BIODERMA PHOTODERM NUDE TOUCH NATURAL COLOUR SPF 50+ в много светъл цвят е иновативен продукт за слънцезащита с ефект на непокрита кожа, силно матиращ завършек и коригиращо несъвършенствата действие. Разработен по технологията “Флуидна текстура с ефект на пудра” специално за нуждите на мазната и комбинирана кожа и висока степен слънцезащита от минерален тип. Жълтите пигменти във формулата обещават на лицето Ви естествен финиш, а активните съставки осигуряват 8-часово действие против лъщене и подобряване на състоянието на кожата само след 21 дни. Предлага се в прозрачна бутилка, осигуряваща видимост на количеството и цвета. Хипоалергенен. Некомедоногенен. Фотостабилен. Без парабени. Силно водоустойчив. Отлична толерантност към кожата и очите. Предлага се в три нюанса : много светъл, светъл и златист/тъмен/. Подходящ за ежедневна употреба от възрастни и деца над 10 години.
Иновативният продукт е част от слънцезащитната гама на Bioderma – Photoderm, под която се разработват специализирани решения за всички типове кожа, всяко едно от които включва специалния патент на компанията Cellular Bioprotection – гаранция за ДНК защита на кожните клетки и противодействие срещу фотостареенето.

Начин на употреба:

Стъпка 1: Разклатете флакона добре за оптимално смесване на пигментите, пудрите и минералните филтри.

Стъпка 2: Нанесете Photoderm NUDE Touch SPF50+ на опакото на ръката или върха на пръстите, след което разнесете щедро по лицето и шията.

Стъпка 3: Ако е наложително, нанесете допълнително количество на проблемните зони с върха на пръстите си.

Нанасяйте често и винаги след плуване,къпане, бърсане с кърпа или спорт, както и  върху здрава кожа.
Продуктът може да се впише отлично в целогодишната грижа за кожата, успоредно с или вместо фон дьо тен, за предпазване на кожата от фотостареене.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

25,39 лв.
Стара цена: 31,75 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.