Kат.номер: 50912
Срок на годност: 28.02.2021
Бърза връзка:

ГАЛЕНИК АКВА ЪРБАН ЗАЩИТЕН СПРЕЙ / GALENIC AQUA URBAN POLLUTION DEFENSE MIST експресен жест за хидратация и мигновено освежаване спрей 50мл

Описание

ГАЛЕНИК АКВА ЪРБАН ЗАЩИТЕН СПРЕЙ / GALNIC AQUA URBAN POLLUTION DEFENSE MIST е незаменим летен жест; пуснете го в дамската си чанта и си пръскайте през целия ден, навсякъде (по време на разходка из града, в движение, когато сте на открито, по време на спорт). С един лесен жест, този спрей хидратира, освежава кожата и фиксира грим. И освен това, той защитава кожата от замърсяване, което причинява преждевременно стареене и дехидратация. Неговата фина, ефирна текстура облича кожата в деликатен, невидим воал без лепкаво усещане, идеален за ежедневно ползване.

Неговият ултра-практичен пътен размер

Невидим завършек, който позволява да се използва по всяко време на деня

Мигновено усещане за свежест

Неговото действие за фиксиране на грим

Основен активен агент:

Екстракт от Глухарче за защита на кожата от вредното въздействие на замърсяване. С обещанието за забавяне на стареенето**, сияен тен и изваян кожен релеф.

Комплиментни активни съставки:

Хидратиращ глицерин, сорбитол и метил глюцет-20 Композиция: За мигновено зареждане на кожата с хидратация и защита от замърсяване по всяко време на деня, Майсторът-моделиер на формули създаде един невидим спрей на водна основа.

* In vitro тестове върху екстракт от Глухарче при 1%.

Невидим воал от свежест, без лепкаво усещане, с флорални нотки на божур, магнолия и жасмин, извисени от по-интензивни дървесни нотки на мускус и кашмир.

НАЧИН НА ПОЛЗВАНЕ

Затворете очи, пръснете върху лице, шия и деколте, като държите флакона на 20cm разстояние. Оставете да се абсорбира без да разнасяте с ръце. Повторете многократно през целия ден: - След грим, нанесете за да го фиксирате,

- Когато сте в движение, на разходка, на открито, по време на спорт, в офиса. Винаги, когато кожата се нуждае от презареждане със защита, хидратация и свежест!

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

 

57,10 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.