-15%Отстъпка -15%Отстъпка
Kат.номер: W51741
Срок на годност: 30.09.2021
Бърза връзка:

АВЕН ЦИКАЛФАТ Кит крем 40мл + ЦИКАЛФАТ крем 15мл

Описание

АВЕН ЦИКАЛФАТ КРЕМ / AVENE CICALFATE CRÈME представлява възстановяващ крем за чувствителна кожа, специално предназначен за уязвимите и раздразнени места по кожата. Cicalfate Repair Cream for sensitive and irritated skin бързо възстановява, успокоява и защитава раздразнената кожа. Кремът е предназначен за възрастни, деца и кърмачета, чиято кожа е с неподмокрящи раздразнения. Може да се нанася на кожа и външни лигавици. Продуктът е без аромати и без парабени, притежаващ възстановяващи и защитаващи съставки. Съдържа Сукралфат, оригинална съставка, бързо възстановяваща комфорта на кожата. Комбинацията от меден и цинков сулфат са с доказана ефективност при успокояване на уязвима и раздразнена кожа. Термалната вода Avène в продукта успокоява наранената кожа.

Първо почистете раздразнената зона, която желаете да защитите. Нанасяйте 1-2 пъти дневно върху предварително почистена и подсушена кожа.

АВЕН ТЕРМАЛНА ВОДА / AVENE THERMAL WATER  е продукт, предназначен за незабавно успокоение на различни по произход кожни раздразнения. Ако имате чувствителна, склонна към алергични прояви кожа, то този продукт би бил Ваш неизменен помощник в борбата с кожните иритации. Термалната вода извира от извор в южна Франция, който е обявен за обект с обществено значение и приложение в дерматологията от 1874г. Водата от този извор е с несравним състав, който притежава клинично доказани противовъзпалителни и успокояващи свойства.

Начин на употреба:

Напръскайте Avene термална вода върху кожата, която има нужда от успокояване. Оставете да подейства няколко минути и отстранете излишното количество с тампон.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

16,57 лв.
Стара цена: 19,50 лв.
Безплатна доставка над 50.00 лв.