-15%Отстъпка -15%Отстъпка
Kат.номер: W51742
В наличност
Срок на годност: 30.10.2021
Бърза връзка:

АВЕН ЦИКАЛФАТ ЛОСИОН ПРОМО / AVENE CICALFATE LOTION възстановява бързо увредена кожа лосион 40мл

Описание

АВЕН ЦИКАЛФАТ ЛОСИОН / AVENE CICALFATE LOTION представлява подсушаващ и възстановяващ лосион, специално предназначен за чувствителна, склонна към раздразнения кожа, който възстановява, защитава и подсушава мигновено раздразнената кожа. Лосионът е предназначен за възрастни, деца и кърмачета, чиято кожа е с подмокрящи раздразнения, подходящ е да се нанася на кожа и външни лигавици. Продуктът не съдържа аромати, парабени и алокохол. Силикатите с естествен произход подсушават подмокрянето на кожата. Сукралфатът бързо възстановява комфорта на кожата. Комбинацията от меден и цинков сулфат е с доказана ефективност по отношение защитата на раздразнената кожа. Богат на термална вода, Avène, Cicalfate Drying Repair Lotion успокоява уязвения епидермис.

Разклатете добре преди употреба. Счупете накрайника с палеца. Завъртете капачката на 1/4 кръг наляво, за да отворите, и надясно, за да затворите. Почистете раздразнената зона, след което нанасяйте подсушаващият възстановяващ лосион 2 пъти дневно с компрес или директно с накрайника. Продуктът не съдържа алкохол и не щипе, не оставя петна по дрехите.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентнитe органи.

14,11 лв.
Стара цена: 16,60 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти