-5%Отстъпка -5%Отстъпка
Kат.номер: 51290
В наличност
Срок на годност: 30.06.2021
Бърза връзка:

БИОДЕРМА СЕНСИБИО ДС+ крем 40мл + ДС гел 200мл КОМПЛЕКТ

Описание

Иновация на BIODERMA, експерт в биологията на кожата, Sensibio DS+ Cream помага в борбата срещу причинителите на зачервяване и люспене. Допринася за ограничаването на разпространението на Malassezia, дразнещ елемент, отговорен за влошаването на състоянието на кожата, склонна към зачервяване и люспене.

Успокояващите съставки, еноксолон и емолиент (масло от кокос), в Sensibio DS+ Cream успокояват раздразнената кожа, видимо намаляват зачервяванията и образуването на люспи.

Патентованият естествен комплекс D.A.F. (Подобрена дерматологична формула) повишава прага на поносимост на кожата.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Нанасяйте върху предварително почистена кожа, за предпочитане със Sensibio DS+ Gel.

Иновация на BIODERMA, експерт в биологията на кожата, Sensibio DS+ Gel помага в борбата срещу причинителите на зачервяване и сквами. Допринася за ограничаването на разпространението на Malassezia, дразнещ агент, отговорен за влошаването на състоянието на кожата, склонна към зачервяване и сквами. Sensibio DS+ Gel подобрява състоянието на кожата и намалява образуването на сквами.

Патентованият естествен комплекс D.A.F. (Подобрена дерматологична формула) повишава прага на поносимост на кожата.

ПРИЛОЖЕНИЕ

  • Сутрин и/или вечер - всеки ден
  • Нанесете Sensibio DS+ Gel  върху предварително влажна кожа
  • Разпенете, после обилно изплакнете
  • Изсушете нежно
  • Избягвайте контакт с очите
  • Съветваме след това да нанесете върху лицето Sensibio DS+, заздравяващ и успокояващ крем, и за скалпа да използвате Nodé DS+, интензивен шампоан против пърхот.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

33,53 лв.
Стара цена: 35,30 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.