+ подарък
Срок на годност: 30.09.2021
Бърза връзка:

ЛА РОШ-ПОЗЕ РОЗАЛИАК CC / LA ROCHE-POSAY ROSALIAC CC ежедневен изравняващ тена крем за цялостно коригиране на кожа, склонна към зачервявания и розацея крем 50мл

Описание

ЛА РОШ-ПОЗЕ РОЗАЛИАК CC / LA ROCHE-POSAY ROSALIAC CC е крем, който осигурява незабавно Прикриване и дерматологично коригиране на зачервяванията на всеки тип чувствителна кожа. Цялостно коригиране на всички типове зачервявания, независимо от техния произход, честота и интензивност.  Чувствителна кожа, предразположена към всички типове зачервявания,независимо дали са случайни или постоянни, на голяма площ или локализирани. Универсален нюанс, който стои естествено на светла към средно тъмна кожа (фототип от 1 до 3) и коригира всички типове зачервявания. Лесно и бързо се нанася на кожата, разпределя се равномерно. Съдържа растителния екстракт Амбофенол, който помага за неутрализиране на зачервяванията. SPF 30.Нанасяйте ежедневно сутрин на цялото лице. Заменя продукта за грижа за кожата и фон дьо тена.
Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

39,40 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти