Kат.номер: W52378
Бърза връзка:

ДЮКРЕ КЕЛУАЛ ДС ПРОМО ТРЕТИРАЩ ПРОТИВОПЪРХОТЕН ШАМПОАН / DUCRAY KELUAL DS SHAMPOOING ANTIPELLICULAIRE при състояния на тежък пърхот шампоан 100мл

Описание

ДЮКРЕ КЕЛУАЛ ДС ТРЕТИРАЩ ПРОТИВОПЪРХОТЕН ШАМПОАН / DUCRAY KELUAL DS SHAMPOOING ANTIPELLICULAIRE представлява лечебен шампоан, който почиства косата в дълбочина и елиминира пърхота. Шампоана е специално създаден за себореен дерматит, за да премахне пърхота, да възпрепятства повторната му поява и да подхрани сухата кожа на главата. Пърхотът е много често срещан проблем на скалпа, който засяга както мъжете, така и жените. Той се появява, когато процесът на обновяване на скалпа се нарушава, което води до бързо отделяне на роговите кожни клетки. Неприятното състояние засяга около 50% от възрастните в света. Ducray е лечебен шампоан който отстранява ефективно пърхота и предотвратява повторната му поява. Неговата цялостна формула действа върху всички признаци при състояние на пърхот и успокоява зачервения и раздразнен скалп. Благодарение на комбинацията от циклопироксоламин и цинк пиртионасе ограничава разпространението на пърхота. Келуамидът действа на повърхността за премахване сквамите и оздравяване на скалпа докато β-глицеритинова киселина, трайно облекчава сърбежа и успокоява зачервяването. Шампоанът на Ducray отстранява пърхота още след първата употреба и предпазва от повторната му поява в продължение на 4 седмици. Употребата на лечебния шампоан Ви оставя с усещане за свежест и комфорт.

Начин на употреба:

1 - „Фаза на интензивно третиране”: Нанесете, разпенете, като масажирате скалпа. Изплакнете. Повторете нанасянето, оставете да действа 3 минути, след което изплакнете обилно. 3 измивания на седмица в продължение на 2 седмици.
2 - „Фаза на поддържане”: 1 измиване седмично в комбинация с Елюсион Дермопротективен шампоан за увреден скалп.

 Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

23,50 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти