Kат.номер: ST54537
Бърза връзка:

МЕДИКЕТ ИКТАФОАМ / MEDIKET ICTAFOAM Измиваща пяна при себорея 100мл

Описание

Медикет Иктафоам е нежна и ефективна измивна пяна за лице, скалп и тяло с бял ихтиол за ежедневна грижа по време на лечение със себореен дерматит, атопичен дерматит или други кожни проблеми, проявяващи се с дразнене (сърбеж, парене, зачервяване).
Деликатното почиства и балансира микрофлората на кожата, намалявайки дразнене, зачервяване и неприятното усещане за сърбеж.
Редуцира възпалението, регулира производството на кожния себум.  поддържа оптимално съдържание на липиди, необходими за  кожата.

Активни съставки:
1%  Ichtyol®Pale, 1.5% Dermosoft®Decalact
Начин на употреба:
За тяло: Нанесете върху влажната кожа и масажирайте, след което изплакнете с вода.
За скалп: Нанесете върху намокрена коса с масажни движения. Оставете да подейства 3-5 мин, след което изплакнете. Дългата коса може да изисква 2-3 изпомпвания. Ползвайте 2-3 пъти седмично от 4 до 6 седмици. След това за профилактика намалете апликациите до веднъж или два пъти в седмицата.
Предупреждения:
Продуктът е само за външна употреба.
Избягвайте контакт с очите.
В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода.
Не използвайте след изтичане срока на годност на продукта.
Съхранение:
Съхранявайте на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.
Съхранявайте далеч от деца.
Опаковка:
100 мл
Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

22,66 лв.
Безплатна доставка над 50.00 лв.