Kат.номер: 51421
В наличност
Срок на годност: 31.01.2021
Бърза връзка:

ЛА РОШ-ПОЗЕ АНТЕЛИОС ПЕДИАТРИК / LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS DERMO PEDIATRIC WET SKIN LOTION SPF50+ слънцезащитен лосион за деца за влажна или суха кожа 250мл

Описание

ЛА РОШ-ПОЗЕ АНТЕЛИОС ПЕДИАТРИК / LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS DERMO PEDIATRIC WET SKIN LOTION е с много висока, широкоспектърна, фотостабилна с оптимална SPF 50+ защита подсилена срещу UVA лъчите (по-стриктна от Европейските препоръки за слънцезащитни продукти) благодарение на патентованата филтърна система Mexoplex®, комбинирана с термална вода La Roche-Posay - успокояваща, хидратираща и антиоксидантна. Лесна за нанасяне текстура. Не е мазна и не лепне. Без бели следи, дори при нанасяне на мокра кожа. Чувствителната кожа на децата вече не трябва да бъде подсушавана, за да се предпази от слънчеви изгаряния и вредите на UV лъчите. За чувствителната детска кожа. Кожа с непоносимост към слънцето. Екстремно слънчево греене. Прекомерното излагане на слънце е опасно. Не стойте твърде дълго на слънце, дори когато ползвате слънцезащитен продукт, защото той не ви осигурява 100% защита. Нанасяйте слънцезащитният продукт преди излизане навън. Този продукт може да се нанася както на мокра, така и на суха кожа. Повтаряйте нанасянето често и обилно, за да поддържате защитата, особено след плуване, изпотяване или избърсване с кърпа. Защитавайте деликатната детска кожа през всеки час на деня, особено при игри навън. Деца под 3 годишна възраст не бива да бъдат излагани на пряка слънчева светлина. За външна употреба.
Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

37,60 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти