Kат.номер: 49870
В наличност
Срок на годност: 31.12.2021
Бърза връзка:

ЛА РОШ-ПОЗЕ АНТЕЛИОС ДЕРМО ПЕДИАТРИК МЛЯКО SPF 50+ / LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS LOTION SPF 50+ слънцезащитно мляко за бебета 50мл

Описание

ЛА РОШ-ПОЗЕ АНТЕЛИОС ДЕРМО ПЕДИАТРИК МЛЯКО SPF 50+ / LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS LOTION SPF 50+ Е слънцезащитно мляко за бебета, Специално създадено за деликатната или предразположена към атопия бебешка кожа.
СВОЙСТВА
За деликатната или предразположена към атопия бебешка кожа. Лице и тяло. 
Непряко излагане на слънце. За употреба след 6-месечна възраст.
Нова формула, специално създадена за бебета. Оптимална UVB 50+ защита и UVA защита, по-стриктна спрямо Европейските препоръки за слънцезащитни продукти, благодарение на неговата патентована и фотостабилна филтърна система. 
Формула, съобразена с особеностите на бебешката кожа: оптимална доза на съставките, внимателно подбрани заради тяхната безопасност.
Обогатено с естествено добито масло от карите за хидратиране и успокояване на кожата, както и за подсилване на защитната и бариера.
Мека и комфортна кадифена текстура.
Хипоалергенно. Тествано под дерматологичен и педиатричен контрол.
ТЕКСТУРА И НАЧИН НА УПОТРЕБА
Не излагайте бебета и малки деца на пряко слънце. Бебетата и малките деца трябва да са добре защитени, включително с шапка, тениска и слънчеви очила. Непрякото излагане на слънце също може да е опасно. Слънцезащитният продукт не осигурява 100% защита. Нанасяйте продукта върху непокритите с дрехи участъци на кожата на вашето бебе, преди да излезете навън. Повтаряйте нанасянето често и обилно, особено след изпотяване. Избягвайте зоната около очите. При попадане в окото, изплакнете ведна с вода. Избягвайте контак с дрехи.
Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

23,98 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти