Kат.номер: 51480
В наличност
Срок на годност: 28.02.2021
Бърза връзка:

МУСТЕЛА БЕБЕ ЛОСИОН СЛЕД ИЗЛАГАНЕ НА СЛЪНЦЕ за тяло 125мл

Описание

МУСТЕЛА БЕБЕ СПРЕЙ СЛЕД ИЗЛАГАНЕ НА СЛЪНЦЕ за тяло за бебета и деца. Незабавно хидратира, успокоява и освежава кожата. С деликатен аромат. Оставя кожата мека, еластична и приятна. Гарантирана безопасност от деня на раждането. Тестван под дерматологичен и педиатриен контрол. Висока поносимост. Хипоалергенен - формула за намаляване на риска от алергични реакции. 0% алкохол, парабени, феноксиетанол.

Инструкции за употреба: Прилагайте Лосиона след излагане на слънце върху лицето и тялото след къпане или душ, като втривате нежно за по-бързо абсорбиране в кожата.

Приятен за употреба: Практичният дозатор функционира във всяко положение, дори на обратно, което позволява бързо приложение във всички части на тялото. Лек и свободно изтичащ, нанася се лесно върху бебешката кожа без да лепне. С деликатен аромат.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

12,90 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти