Kат.номер: ST55357
В наличност
Срок на годност: 30.04.2022
Бърза връзка:

СИНХРОЛАЙН СЪНУОРДС БЕЙБИ SPF50+ За лице и тяло крем 100мл 

Описание

Синхролайн Сънуордс бейби е слънцезащитен крем за лице и тяло, специално създаден за деликатната детска кожа, който ефикасно я защитава от вредните ултравиолетовите лъчи (UVA-UVB) и предотвратява слънчево изгаряне. Формулата на продукта е обогатена с Bisabolol и Panthenol за повишаване на защитния и успокояващ ефект на крема, той има също така овлажняващо и антиоксидантно действие, което поддържа кожата гладка и копринено мека. Synchroline Sunwards Baby SPF 50+ Face - body cream е подходящ за употреба и при хора с изразена фото чувствителност, които се нуждаят от екстремна соларна фотозащита. След нанасянето на крема нежната детска кожа е добре защитена, подхранена в дълбочина и успокоена.

Резидуалната енергия (UVA & UVB радиация) е отговорна за серия от негативни реакции, основно поради генерирането на свободни радикали, проинфламаторни цитокини и протеолитични ензими, които провокират клетъчна увреда и изменения във важни макромолекули, като колаген и хиалуронова киселина. Тези процеси протичат както на епидермално ниво, така и на ниво дермис.
Употреба:

  • Нанасяйте равномерно и обилно преди излагане на слънце и повтаряйте често особено след плуване, изпотяване, изтриване с кърпа или спорт.
  • Намаляване на количеството на продукта върху кожата значително понижава нивото на защита.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

27,56 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти