Kат.номер: 50910
В наличност
Срок на годност: 28.02.2021
Бърза връзка:

ГАЛЕНИК АКВА ЪРБАН Невидим щит SPF30+ с мулти-защита срещу вредното въздействие на замърсяване флуид 40мл

Описание

ГАЛЕНИК АКВА ЪРБАН НЕВИДИМ ЩИТ SPF30 / GALNIC AQUA URBAN INVISABLE SHELD SPF30 е новият разкрасяващ жест за съхранение на вашата младост! Всеки ден, замърсяването и UV лъчите ускоряват преждевременното стареене и са причина за безжизнения тен. Вашата най-добра стратегия, за да поддържате красотата си? Това е щит SPF30 с мулти-защита срещу вредното въздействие на замърсяване, свободни радикали и UV лъчи. Неговата изключително фина, ефирна текстура облича кожата в почти незабележим защитен воал*, идеален за ежедневно ползване. *Специализирана козметична грижа за устойчивост спрямо вредното въздействие на живота в градска среда (Замърсяване, UV лъчи).

Основен активен агент:

Дуо от активни агенти за “защита”:

Есктракт от Глухарче за защита на кожата от вредното въздействие на замърсяването. С обещание за забавяне процеса на стареене**, за сияен тен и изваян кожен релеф.

UVA и UVB филтри за защита на кожата* от вредното въздействие на слънцето.

Комплиментни активни съставки:

Гликол и глицерин за хидратация

Естери и пудри, които абсорбират мазнините от формулата, за да оставят кожата с пудрен завършек

Пигменти с ефирно покритие за ефект на здравословно сияние

Композиция:

За да разработи тази текстура SPF30 толкова флуидна, лека и възможно най-незабележима, Майсторът-моделиер на формули композира една специална структура, Шака инвертна емулсия TM. Техниката на моделиране при нея елиминира нуждата от добавяне на желиращи агенти за стабилизиране на слънцезашитните филтри, които утежняват текстурата. С Шака-Шака е постигната флуидност до екстремни нива. При разклащане на флакона, една перличка, която се съдържа във формулата извайва текстурата още повече. *Специализирана козметична грижа за устойчивост спрямо вредното въздействие на живота в градска среда (Замърсяване, UV лъчи) ** In vitro тестове върху екстракт от Глухарче при 1%. Едва забележим, пудрен воал в розов нюанс и с флорални нотки на божур, магнолия и жасмин, извисени от по-интензивни дървесни нотки на мускус и кашмир, един деликатен пролетен букет.

НАЧИН НА ПОЛЗВАНЕ

Разклатете флакона добре преди ползване. Нанасяйте на лицето сутрин, самостоятелно или след вашата обичайна дневна грижа, преди грим.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

65,25 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.