Kат.номер: W50918
В наличност
Срок на годност: 01.01.2021
Бърза връзка:

НУКС РЕВ ДЬО МИЕЛ Гел лице 400мл / Крем тяло 400мл

Описание

НУКС РЕВ ДЬО МИЕЛ ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ ЗА ЛИЦЕ / NUXE REVE DE MIEL CLEANSING AND MAKE-UP REMOVING FACIAL GEL е предназначен за суха и чувствителна кожа, нежно почиства лицето от грим и всякакви замърсявания, а заедно с това и успокоява. Благодарение на меда и слънчогледовото масло, които съдържа, кожата е идеално чиста и успокоена с едно движение. Истинско удоволствие за Вашите сетива. Продуктът съдържа минимум 93% естествени съставки (в това число мед и слънчогледово масло). Използвайте гела сутрин и / или вечер, масажирайте върху влажна кожа, докато се образува пяна, след което изплакнете с вода. Да се избягва контакт с очите.

НУКС РЕВ ДЬО МИЕЛ ПОДХРАНВАЩ КРЕМ ЗА ТЯЛО / NUXE REVE DE MIEL NOURISHING BODY CREAM e предназначен за суха и чувствителна кожа, хидратира в дълбочина и успокоява сухата и раздразнена кожа. Продуктът е идеалното решение за дехидратирана кожа, тъй като възстановява защитната бариера и възвръща здравия вид на кожата. Истинско удоволствие за Вашите сетива и тяло. Серията Rêve de Miel е специално разработена за нуждите на сухата и чувствителна кожа – едно медено изкушение през студените месеци със слънчев привкус. Продуктите от серията са обогатени със слънчогледов екстракт и ценни растителни масла и гарнирани с нежната милувка на акациев мед, за висока ефективност и вкусно удоволствие. Нанасяйте върху чиста кожа с масажиращи движения, до пълното попиване на крема в кожата.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

56,65 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.