-10%Отстъпка -10%Отстъпка
Kат.номер: W50835
Срок на годност: 01.06.2021
Бърза връзка:

А-ДЕРМА ЕКЗОМЕГА КОНТРОЛ ПРОМО СТЕРИЛЕН ЕМОЛИЕНТЕН КРЕМ / A-DERMA EXOMEGA CONTROL CREME EMOLIENT STERILE за атопична и много суха кожа крем 200мл

Описание

EXOMEGA CONTROL Емолиентен крем СТЕРИЛНА КОЗМЕТИКА успокоява всеки тип суха, атопична кожа, дори при новородени. Само едно нанасяне на ден е достатъчно да разреди фазите на раздразнение на кожата и усещането за сърбеж*. С високо ниво на безопасност, благодарение на натуралната стерилна формула: гарантирано без консерванти, без аромати. Страхотен крем за тяло, който действа против раздразнения и сърбеж на много сухата кожа, склонна към атопичен дерматит. Разкошния крем е подходящ за употреба от цялото семейство, включително и от бебета, още от деня им на раждане. Нежната му формула съдържа екстракт от кълнове на Овес Rhealbа, който е със 100 % натурален произход и е култивиран в югозападна Франция, според нормите на Био Земеделието. Кълнове от Овес Rhealbа успокояват раздразненията на кожата и я регенерират в дълбочина. Крема действа успокояващо и омекотяващо на кожата, като същевременно я предпазва от повторни раздразнения. Крема притежава кремообразна текстура, която се нанася лесно и бързо. След нанасянето му кожата е копринено мека, гладка и със страхотно чувство за комфорт. Продуктът не съдържа аромати и консерванти.

Нанесете 1 или 2 пъти дневно. След всяка употреба, отстранете излишъка от продукта от капачката и затворете. По време на употреба, капачката може да се оцвети, това не променя качеството на продукта.

 Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

26,28 лв.
Стара цена: 29,20 лв.
Безплатна доставка над 50.00 лв.