Kат.номер: SFF54246
В наличност
Срок на годност: 31.10.2021
Бърза връзка:

НУКС РЕВ ДЬО МИЕЛ Възстановяващ балсам за лице и тяло с мед 40мл

Описание

Rêve de Miel възстановяващ супер балсам с мед, супер герой за сухи и чувствителни зони. 

Концентрат от природни съкровища

Много сухите и чувствителни зони (брадичка, нос, лакти и т.н.) се нуждаят от концентрат с възстановяващи и подхранващи съставки, които да осигурят успокоение и комфорт. В 97% формула с натурален произход, NUXE е концентрирал възстановяващото богатство на пчелните съкровища – мед и пчелен восък, комбиниран с екстракт от Balloon Vine и скъпоценни натурални масла за незабавен „SOS” ефект.

Удобна опаковка за носене с вас

Едновременно автентичен и практичен, неговата алуминиева опаковка го прави лесен за взимане навсякъде (чанта, чекмедже, несесер за грим и др), готов да поеме своята роля на супер герой във всеки един момент. Текстурата му е перфектен баланс на пчелен восък и натурални масла, създаваща нелепнещ балсам, който се разтапя върху кожата. Чувствено пътешествие, което продължава с неустоим аромат на този нектар, чиста наслада от цветен мед, с меки нотки на мимоза, покрити с чувствени нотки на ванилия.

Супер герой за цялото семейство

Тази натурална и възхитителна, ефикасна мултифункционална грижа за кожата е подходяща за всички възрасти: тествана под дерматологичен надзор за грижа на кожата на деца над 3год.

Супер съвет: Интуитивно затоплете малка част с пръстите си и масажирайте в грубите зони на кожата, за да стимулирате попиването.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

23,18 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.