Kат.номер: 51833
В наличност
Срок на годност: 30.11.2021
Бърза връзка:

АВЕН МЕН ГЕЛ ЗА БРЪСНЕНЕ ЗА МЪЖЕ високоефективен гел за бръснене предназначен за всеки тип кожа, включително и чувствителна 25мл

Описание

АВЕН МЕН ГЕЛ ЗА БРЪСНЕНЕ ЗА МЪЖЕ е подходящ за чувствителна кожа с несъвършенства, за всички типове брада. Той прави бръсненето гладко и минимизира риска от проблеми и порязвания. Комбинацията от съставки - Глицерин и Термалната вода Avène, успокояват и хидратират кожата. Гелът не съдържа алкохол, и е без парабени. Предлага се в удобна опаковка от 150 мл.

Гел за бръснене за мъже представлява нежен гел за бръснене в удобна и компактна опаковка, предназначена за пътувания. Гелът на Avène намалява раздразненията по кожата и спомага за лесното плъзгане на бръснача, за едно прецизно и комфортно бръснене. Леката му текстура притежава хидратиращо и успокояващо действие, което успокоява и омекотява кожата, като я прави по-нежна и гладка при допир. Иновативната формула на гела съдържа термална вода, която предоставя на кожата истинско усещане за комфорт. Гелът защитава кожата и намалява риска от проблеми в резултат на микропорязванията. След употребата му кожата е успокоена, хидратирана, мека и гладка. За по-ефикасни резултати използвайте в комбинация с флуид или балсам за след бръснене от същата серия.

Начин на употреба:

Навлажнете лицето, нанесете количество, колкото лешник от Гела и разпенете. След бръснене, допълнете грижата с флуид за след бръснене Avène.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентнитe органи.

13,99 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.