Kат.номер: W51688
В наличност
Срок на годност: 30.11.2020
Бърза връзка:

АВЕН МЕН КОМПЛЕКТ ПЯНА ЗА БРЪСНЕНЕ ЗА МЪЖЕ 200мл / АВЕН МЕН БАЛСАМ ЗА СЛЕД БРЪСНЕНЕ 75мл

Описание

АВЕН МЕН ПЯНА ЗА БРЪСНЕНЕ ЗА МЪЖЕ представлява лека и кремообразна пяна, предназначена за чувствителна кожа и нормална брада, която улеснява плъзгането на бръснача и прави бръсненето по-комфортно.Пяната не съдържа алкохол и парабени и има множество защитаващи действия. Кожата е хидратирана и предпазена, а рискът от проблеми е сведен до минимум. Хидратиращата съставка глицерин омекотява кожата, като я прави и по-нежна. Термалната вода в продукта успокоява и тонизира кожата.

Начин на употреба:

Добре разклатете флакона и нанесете пяната на влжна кожа на лицето. След бръснене, можете да допълните грижата с нанасяне на Балсам за след бръснене Avène.

АВЕН МЕН БАЛСАМ ЗА СЛЕД БРЪСНЕНЕ ЗА МЪЖЕ е предназначен за чувствителна, склонна към суха кожа. Мигновено успокоява раздразненията и защитава кожата от проблеми, в резултат на микропорязвания. Оставя върху кожата много нежен защитен филм. Без алкохол. Хидратиращата съставка, глицерин, омекотява кожата, като я прави и по-нежна.Успокояващите и антииритативни свойства на Термалната вода Avène предоставят на кожата истинско усещане за комфорт.

Начин на употреба:

Нанесете след бръснене, на чиста и подсушена кожа, върху лицето и шията.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентнитe органи.

41,40 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.