Kат.номер: SF9998293
В наличност
Срок на годност: 28.04.2022
Бърза връзка:

ЕУСЕРИН МЕН БАЛСАМ Успокоява и освежава кожата балсам за след бръснене 75мл

Описание

ЕУСЕРИН МЕН БАЛСАМ успокоява и освежава кожата, като я предпазва от раздразнения при бръснене. Успокояващата формула с противовъзпалителния Ликохалкон А и антибактериални сребърни йони успокоява, освежава и се грижи за здравето на кожата след бръснене.Eucerin MEN Балсам за след бръснене използва новите научни открития за кожата за регенериране и интензивно успокояване на чувствителната кожа след бръснене. Формулата с Ликохалкон А и сребърни йони успокоява кожата и я предпазва от раздразнения, причинени от бръсненето, като например паренето, възпаленията (от порязване). Формулата е подходяща и за чувствителна и проблемна кожа, дори при атопичен дерматит и кожа, склонна към акне. След нанасяне кожата е освежена, гладка и има по-здравословен вид.Клинично доказана ефикасност и поносимост, дори от атопична кожа и кожа, склонна към акне. 
Тестове с 254 участници доказват, че Eucerin Men Silver Shave:

ОСНОВНИ ИЗВОДИ

Зачервяването на кожата намалява след редовно нанасяне на Eucerin MEN Балсам за след бръснене по време на тестовия период от три последователни дни.

При тестовете за поносимост от кожата формулата на продуктите Eucerin MEN  показва добри резултати.

"Много добра до добра поносимост от кожата" при 100% от участниците в тестовете с атопичен дерматит и кожа, склонна към акне. 

"Успокоява кожата" споделят 93% от участниците в изследването.

Употреба

След бръснене изплакнете и подсушете кожата с потупвания.

Сложете малко количество от продукта върху дланта.

Нанесете върху обръснатата кожа, за да я освежите и успокоите.

Ежедневна грижа за кожата

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

28,53 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.