Kат.номер: SF9998291
В наличност
Срок на годност: 28.05.2021
Бърза връзка:

ЕУСЕРИН МЕН пяна за бръснене 150мл

Описание

ЕУСЕРИН МЕН пяната за бръснене осигурява комфортно и гладко бръснене без опасност от кожни раздразнения. Пяна за бръснене със сребърни йони и плъзгащи полимери за гладко бръснене без опасност от кожни раздразнения, дори при чувствителна кожа. Eucerin Men Пяна за бръснене със сребърни йони има антисептично и антибактериално действие. Плъзгащите полимери предпазват от раздразнения и възпаления.  Eucerin MEN Пяна за бръснене е идеална за меко и гладко бръснене. Формулата е подходяща за чувствителна и проблемна кожа. Клинично доказана поносимост от кожата, дори при атопичен дерматит и кожа, склонна към акне. След употреба кожата изглежда успокоена, гладка и здрава. Клинични проучвания доказват ефикасност и поносимост от кожата, дори при атопичен дерматит и кожа, склонна към акне.
Проучвания, проведени с 254  участници, които тестват Eucerin Men Пяна за бръснене, доказват:

ОСНОВНИ ИЗВОДИ

"Много добра до добра поносимост от кожата" заявяват 100% от участниците в изследването с атопичен дерматит и кожа, склонна към акне.

"Ножчето се плъзга гладко по кожата" отговарят 97% от изследваните.

"Няма усещане за парене" казват 88%

Употреба

Разклатете добре преди употреба.

Дръжте флакона изправен и сложете малко количество в дланта си.

Нанесете с масажни движения на навлажнена кожа. 

Бръснете се по посока на растеж на косъма.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

15,21 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.