Kат.номер: 51426
В наличност
Срок на годност: 28.02.2022
Бърза връзка:

ЛА РОШ-ПОЗЕ АНТЕЛИОС КОМПЛЕКТ SPF50+ УЛТРАЛЕК СПРЕЙ за тяло 200мл + ПОСТХЕЛИОС ГЕЛ след слънце 100мл

Описание

ЛА РОШ-ПОЗЕ АНТЕЛИОС СПРЕЙ / LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS XL SPF 50+ е предназначен за чувствителна кожа или кожа с непоносимост към слънцето, по-известна като слънчева алергия. 
Подходящ при екстремно слънчево греене, с много висока, широкоспектърна, фотостабилна UVA/UVB защита. Оптимална SPF 50+ защита, подсилена срещу UVA лъчите (по-стриктна от Европейските препоръки за слънцезащитни продукти), благодарение на патентованата филтърна система Mexoplex®, комбинирана с термална вода La Roche-Posay - успокояваща, хидратираща и антиоксидантна. 
ЕФИКАСНОСТ
Предпазва от поява на чувствителност към слънцето, по-известна като слънчева алергия.
Предпазва от преждевременно стареене на кожата и дългосрочни увреждания на клетките.
ТЕКСТУРА И НАЧИН НА УПОТРЕБА
Прекомерното излагане на слънце е опасно. Не излагайте на пряко слънце бебета и малки деца под 3-годишна възраст. Не стойте твърде дълго на слънце, дори когато използвате слънцезащитен продукт, защото той не ви осигурява 100% защита. Нанасяйте слънцезащитния продукт преди излизане навън. Повтаряйте нанасянето често и обилно, за да поддържате защитата, особено след изпотяване и изтриване с кърпа. За външна употреба. С парфюм. Без парабени. Подсилена водоустойчивост. Некомедоногенен. Тестван под дерматологичен контрол.

ЛА РОШ-ПОЗЕ ПОСТХЕЛИОС ГЕЛ / LA ROCHE-POSAY POSTHELIOS GEL съдържа 10% липидовъзстановяващи и успокояващи агенти, предназначен е за кожа, изсушена след излагане на слънце. Подходящ е за възстановяване на кожата след излагане на слънце, с разтапяща се текстура и е лесен за нанасяне. Богат на липидни агенти за стимулиране на възстановяването и лесна за употреба туба с грижа за околната среда. Нанасяйте след душ или вана и масажирайте нежно. За външна употреба.
Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

36,90 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти