Kат.номер: 50174
В наличност
Срок на годност: 31.12.2020
Бърза връзка:

АВЕН СЪН ЕМУЛСИЯ РЕФЛЕКС ЗА ДЕЦА И БЕБЕТА SPF50+ / AVENE SUN VERY HIGH PROTECTION REFLEXE SOLAIRE ENFANTS & CHILDREN SPF50+ слънцезащитна емулсия за чувствителната кожа на лицето 30мл

Описание

АВЕН СЪН ЕМУЛСИЯ РЕФЛЕКС ЗА ДЕЦА И БЕБЕТА SPF50+ / AVENE SUN VERY HIGH PROTECTION REFLEXE SOLAIRE ENFANTS & CHILDREN SPF50+ е продукт с много висок слънцезащитен фактор SPF 50+, специално проектиран за всички чувствителни детски и бебешки кожи. Предпазва ефективно, благодарение на много високата UVB-UVA защита и изключителното съчетание от активни вещества:

  • Фотозащитен комплекс, съчетан с оптимизиран, стабилен и ефективен във времето фактор.
  • Пре-токоферил - прекурсор на витамин Е (мощен антиоксидант), който предпазва клетките на кожата от свободните радикали.
  • Термална изворна вода Avene - предпазва от раздразнения и ефективно успокоява.

Хипоалергенен. Некомедоногенен.

Начин на употреба: нанасяйте обилно количество от продукта върху кожата на тялото и лицето, като избягвате зоната около очите на детето/бебето преди излагане на слънце. Повтаряйте отново, особено след плуване, изпотяване или избърсване с кърпа. Намаляването на количеството значително понижава нивото на защита. Децата трябва да са защитени с шапка, тениска и слънчеви очила.
Не излагайте деца под 3 годишна възраст на преки слънчеви лъчи.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

27,55 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти