Kат.номер: W51296
В наличност
Срок на годност: 30.01.2021
Бърза връзка:

ГАЛЕНИК СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ С МНОГО ВИСОКА ЗАЩИТА SPF50+ / GALENIC SOIN SOLEIL SUN CREAM SPF50+ осигурява максимална UVA /UVB защита за най-чувствителна кожа крем 40мл

Описание

ГАЛЕНИК СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ С МНОГО ВИСОКА ЗАЩИТА SPF50+ / GALENIC SOIN SOLEIL SUN CREAM SPF50+ е предназначен специално за кожа, която проявява непоносимост към всеки тип излагане на слънце или светла и суха кожа с лунички, ефективно предпазва от слънчеви изгаряния и преждевременно стареене, предотвратява реакциите на непоносимост към слънцето и защитава кожата, активирайки нейната естествена защита срещу вредните ултравиолетови лъчи. Продуктът има ултра лека и приятна текстура, която не оставя бели следи. Значителен напредък в намаляване риска от увреждане на клетките е изключителният патент CELLULAR BIOPROTECTION, който осигурява максимална защита за клетките на кожата. Кремът не съдържа аромати, парабени, освен това е водоустойчив, хипоалергенен и некомедонен.

Нанесете равномерно и обилно преди излагане на слънце (с намаляване количеството на продукта върху кожата, намалява нивото на защита).Нанасяйте често и винаги след плуване, бърсане с кърпа или спорт.
Не излагайте бебетата и децата на действието на слънчевите лъчи. Прекаленото излагане на слънце може да е опасно за тяхното здраве.
Разклатете преди ползване.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

36,70 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти