Kат.номер: W51298
Срок на годност: 30.06.2020
Бърза връзка:

ГАЛЕНИК СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН ФЛУИД БЕЗ МАЗНИНИ ЗА ЛИЦЕ SPF30/ GALENIC SOIN SOLEIL SUN FLUID SPF30 ултра-лек флуид за лице за комбинирана към мазна кожа 40мл

Описание

ГАЛЕНИК СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН ФЛУИД БЕЗ МАЗНИНИ ЗА ЛИЦЕ SPF30/ GALENIC SOIN SOLEIL SUN FLUID SPF30  е лек и невидим при нанасяне, Fuide Non gras SPF30 е ултра-лек, абсолютно невидим и немазен флуид за лице, който попива моментално и оставя кожата матирана. Именно това му свойство го прави особено подходящ за комбинирана към мазна кожа. Ефективно защитава и осигурява постигане на равномерен загар.

С растителен екстракт от Котешки нокът /Амазонска Ункариа/, който се отличава с мощни антиоксидантни свойства и присъства като уникална съставка във всеки един от висококачествените козметични продукти на слънцезащитната серия на Galenic.

Ункариа съхранява ДНК на клетките и предпазва от появата на бръчки и петна. В съчетание със слънцезащитните филтри TINOSORB, Вашата кожа е прекрасно предпазена от фотостареенето.

Осигурява висока UVA /UVB защита, като едновременно с това благоприятства постигане на здравословен и сияен загар, дори и за най-чувствителната кожа. Може да използвате под всекидневния грим.

Нанесете слънцезащитния продукт преди излагане на слънце.

Подновявайте редовно нанасянето, за да запазите нивото на защита, особено след изпотяване, плуване и избърсване.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

36,70 лв.
Добави в любими Добави за сравнение
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти