-25%Отстъпка -25%Отстъпка
Kат.номер: 51082
В наличност
Срок на годност: 30.01.2021
Бърза връзка:

АВЕН СЪН ЛОСИОН СЛЕД СЛЪНЦЕ / AVENE SUN AFTER SUN REPAIR възстановяващ лосион след слънце 200мл

Описание

АВЕН СЪН ЛОСИОН СЛЕД СЛЪНЦЕ / AVENE SUN AFTER SUN REPAIR успокоява и хидратира агресираната от слънцето кожа, като подпомага възстановяването на кожната бариера. Лосионът спомага за удължаване на загара, като същевременно се грижи за стресираната и изгоряла кожа в следствие на силните слънчеви лъчи. Съдържа мощният антиоксидант Пре-токоферил, който защитава клетките от вредните свободни радикали. Леката, флуидна текстура на АВЕН СЪН Възстановяващ лосион след слънце придава усещане за комфорт, охлаждане и свежест при нанасяне.  Подходящ е за кожата на лицето и тялото както на възрастни, така и на деца.

Начин на употреба: Нанася се обилно след всяко излагане на слънце на предварително почистени и подсушени лице и/или тяло.

Слънцезащитната серия на Avène осигурява широкоспектърна UVA/UVB защита за всеки тип кожа, включително за чувствителна, нетолерантна и алергична кожа. Продуктите предлагат както много висока, така и умерена защита от вредните влияния на слънчевите лъчи, а също така и решения за успокояване на кожата след излагане на слънце. По този начин Avène осигурява цялостна грижа за Вас и Вашето семейство през горещите летни месеци.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

 

20,85 лв.
Стара цена: 27,80 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.

Подобни продукти