-20%Отстъпка -20%Отстъпка
Kат.номер: 51417
В наличност
Срок на годност: 30.11.2020
Бърза връзка:

ВИШИ ИДЕАЛ СОЛЕЙ Автобронзант мляко за лице и тяло 100мл

Описание

Хипоалергенна формула, тетсвана върху чувствителна кожа под дерматологичен контрол. Още от първото нанасяне блясъкът на кожата се усилва, тенът изглежда естествен. С всяко следващо нанасяне тенът остава сияен и не избледнява. Формула, обогатена с DHA концентрат за естествен бронзиращ ефект и равномерен тен. Витамин Е + хидратиращи съставки за предотвратяване избледняването на тена и запазване свежестта на бронзиращия ефект. За жени, които търсят автобронзант, осигуряващ естествен бронзиращ ефект и дълготрайна хидратация.

Употреба: Нанасяйте от 2 до 4 пъти седмично, в зависимост от желания резултат. Нанасяйте равномерно, като обърнете особено внимание на линията на косата и веждите и зоните около колената, лактите и глезените. Избяйвайте нанасяне в зоната на околоочния контур. Измийте добре ръцете си след нанасяне.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

21,36 лв.
Стара цена: 26,70 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.