Kат.номер: W49575
В наличност
Срок на годност: 30.11.2020
Бърза връзка:

ПРАНАРОМ АРОМАФОРС Био спрей за гърло 15мл

Описание

ПРАНАРОМ АРОМАФОРС се използва при възпалено и зачервено гърло, облекчава и успокоява болката. Успокоява и освежава гърлото. Обогатен с прополис и касис. С етерични масла - 100% чисти, 100% натурални, 100% пълноценни. Без консерванти и оцветители. Подходящ за деца над З годишна възраст. Подходящ за бременни жени и кърмачки.

Състав: Вода, сироп от смокиня, сироп от ориз, глицерин, прополис, Пъпка от касис, Етерични масла (2,0%): Зелен лимон, Зелена мента, Лимон, Полска мента, Майорана туйанол, Риган, Канела.

Съвети за употреба: Да се разклати преди употреба. Прилага се от З до 8 пъти на ден. За възрастни юноши и бременни жени: до З впръсквания при всяко приложение. За деца от б до 12 години: 1-2 впръсквания при всяко приложение. За деца от З до б години: 1 впръскване при всяко приложение

Предпазни мерки: Да не се превишава препоръчаната доза. Да не се използва от деца под З години, освен при изрична препоръка от лекар или фармацевт.

Всички продукти в онлайн аптека mypharmacy.bg се предлагат само от официални и лицензирани вносители и са снабдени с всички необходими разрешения за продажбата им на територията на Република България от компетентните органи.

15,83 лв.
+
Безплатна доставка над 50.00 лв.